torsdag 6. november 2014

Hjorte snadder fra saladmastermat.blogspot.no


7-800 GR. Ytrefilet av hjort
1 liten kurv Sjampinjong
1 løk
1 Rød paprika
1 kinesisk hvitløk
2 Bokser seter rømme / eller kremfløte
3 spiseskjeer kalve fond eller annen god kjøttkraft
Peppermix
Hvitløk pulver
Paprika krydder

Kutt opp alle ingredienser først og ha det klart i skåler på benken.
Ha soppen i stekepannen uten smør og sett på medium + varme.
Når det begynner å frese har du i en liten klatt meierismør og freser soppen litt.
Så heller du soppen over i en kald panne. Stek løk og paprika litt med smør. 
La det fortsatt være litt crispy. Ha dette så opp i gryta med soppen.
Så for varmer du pannen igjen og har opp i kjøttet og freser det til du får ønsket bruning. 
Nå kjøttet er passe stekt krydrer du med masse peppermix,paprikakrydder og hvitløkpulver
Tilsett rømme og kok ned til en saus. 
Ha i 2-3 SP kalvefond / annen kjøttkraft, krydre med masse papper,paprika og hvitløkpulver.
Kok opp det hele og server med for eksempel kokt blomkål,brokkoli.
Og f.eks
Bakte amadine/mandel poteter 

Blogglistenhits

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar