tirsdag 4. november 2014

Makaroniform med kjøttpølser i Oljepanne



Makaroniform med kjøttpølser i Oljepannen

Tatt fra side 48 i Saladmaster kokebok.

6 porsjoner

Du trenger følgende:

300 GR. Røkt kjøttpølse

3 DL Makaroni

1 stk purreløk

5 Egg

3 DL H-melk

100 GR revet hvitost

Kok makaroni som anvist på pakken.
Skjær opp purre-løk og pølse, bland dette med makaronien som er kokt ferdig.
Legg dette i en for varmet oljepanne Medium (120 grader).
Ha litt meierismør i pannen før du tilsetter resten.
Visp sammen melk og egg og hell dette i pannen.
Krydre etter eget ønske.
Riv litt ost på toppen og ha på lokket.
la stå til det klikker i lokket, så setter du pannen på 85 grader (Lav).
Vent 10 minutter så er det middag :-)


Blogglistenhits

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar